Rogán és az összeharácsolt vagyon
2021. február 01. írta: MSZDP Kőbánya

Rogán és az összeharácsolt vagyon

✍️ Az idei év Fideszes vagyonnyilatkozatainak újabb gyöngyszeme látott napvilágot. Nézzük csak...
‼ Rogán Antal propagandaminisz... azaz mocskolásügyi miniszter 822 millió forint (igen, annyi: 822 000 000 Ft.... bizony) megtakarítással rendelkezik. Már ha hinni lehet ennek, hogy hát igen, ennyit bevallott, ami eleve vérlázítóan sok. Tehát ennyi biztos van neki. De ha ennyit vallott be, mennyi lehet a valóságban...
�‍♂️ Hogyan tehetett szert legálisan erre a vagyonra? Nézzük a lehetséges válaszokat: Valószínűsíthetően a miniszteri fizetéséből spórolta össze, miközben a szája elől vette el a falatot és nem fizetett rezsit se. Így könnyű. Na meg persze úgy is könnyű ezt az átlag magyar dolgozó milliók számára elképzelhetetlenül hatalmas összeget összeharácsolni, ha puszi pajtásod a miniszterelnök, a feleséged haverja mindenki, akinek vastag a zsebe és Fidesz párttagkönyve van. Te pedig képes vagy a legnagyobb bűzt is elviselni, ha cserébe tele tömik a bankszámlád. Illetve kell hozzá gyomorsav is, hogy képes legyél megemészteni mindazt az emberileg-erkölcsileg vállalhatatlan szerepet, amit a vagyon érdekében követned kell. Rogán Antal képes rá.
� Summa summarum. Jó tudni, hogy vannak még az országban olyan emberek (rogántónik), akik hisznek a kizsákmányolásban, és abban, hogy aki dolgozik, de semmilye nincs az annyit is ér (~lázárjános). Tehát ezek szerint Rogán Antal sokat ér, a magyarok többsége pedig semmit. Nemzet- és országszemlélet Fidesz módra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mszdpkobanya.blog.hu/api/trackback/id/tr4616412318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása